Soruyu yanlış anladı, doğru cevabı verdi! Hayatındaki tüm şansını Milyoner'de kullandı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yaşandı. 22 yaşındaki Hukuk Fakültesi öğrencisi Ege Yaşa 50 bin TL'lik soruda yanlış mantık yürüterek doğru cevabı bilmeyi başardı. Yaşa'nın Milyoner'de yaşadığı bu olay sosyal medyada gündem oldu.

Sevilen ve uzun yıllardır takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde çok ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan 22 yaşındaki Ege Yaşa 50 bin TL değerindeki soruya kadar geldi. Soruyu yanlış anlayan ve yanlış mantık yürüten yarışmacı şans eseri doğru cevabı bularak 50 bin TL'lik soruyu geçti.

SORUYU YANLIŞ ANLAYARAK DOĞRU CEVABI BULDU

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışan 22 yaşındaki Ege Yaşa 50 bin TL'lik soruya kadar gelmeyi başardı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programda 50 bin TL değerindeki soruda: "1987'de Londra'daki bir banka soygununda günümüzdeki değeri 180 milyon sterlin olan miktarda para çalıp Latin Amerika'ya kaçmış olan Valerio Viccei, hangisi için Ingiltere'ye geri dönmüş ve 22 sene hapis cezasına çarptırılmıştır?" cevabı istendi.

Şıklar arasında ise 'arabası', 'köpeği', 'eşi', 'kelebek koleksiyonu' vardı. Yarışmacı cevabın köpek olduğunu düşündü fakat çift cevap joker hakkını kullandı. İlk olarak "arabası" şıkkını seçen Ege Yaşa doğru cevabı bildi.

TÜM ŞANSINI YARIŞMADA KULLANDI

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya, "Aklında 'köpeği' vardı, 'arabası'na nasıl geçtin?" diye sordu. Yarışmacı ise, hırsızın köpeğinin 22 yıl içerisinde ölmüş olabileceğini ve Latin Amerika'ya kaçtığına göre başka bir sevgili de yapmış olabileceğini, 'Başka bir eş imkanı da olmuş olabilir' sözleriyle açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu burada bir yanlışlık olduğunu söyledi ve, "22 yıl hapis yatıyor, 22 yıl sonra geri dönmüyor" dedi.

"Yanlış anlayıp seni doğruya çıkartan bir soru oldu" diyen İmirzalıoğlu'na yarışmacı, "Hayattaki en büyük şansım bu olabilir. Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım" dedi.