Hayat Bilgisi dizisinin Ortega Sedat'ı şaşırttı! İşte Paşhan Yılmazel'in son hali

Hayat Bilgisi dizisi 2000'li yıllara adeta damgasını vuran diziler arasında gösterilebiliyor. Ayrıca dizide; Kerem Kupacı, Paşhan Yılmazel, Perran Kutman ve Ümit Erdim gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan yıllar önce final yapan Hayat Bilgisi dizisinde, Paşhan Yılmazel seneler sonraki hali ile birçok insanı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Süreç Film imzalı Hayat Bilgisi dizisi, 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Aile, gençlik ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi, kısa sürede sevilerek birçok diziseverin beğenisini topladı. Ayrıca 2000'li yıllara adeta damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde; Kerem Kupacı, Paşhan Yılmazel, Perran Kutman, Ümit Erdim ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimler rol aldı. Öte yandan Hayat Bilgisi dizisi 2006 yılında son buldu.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN ORTEGA SEDAT'I ŞAŞIRTTI

Hayat Bilgisi dizisinde Ortega Sedat karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel, başarılı oyunculuğu sayesinde birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Bu nedenle Hayat Bilgisi dizisi sona ermiş olsa da Paşhan Yılmazel'in son hali merak edilebiliyor.

Hayat Bilgisi dizisinde Ortega Sedat karakterini canlandıran Paşhan Yılmazel şimdilerde 41 yaşında. Nitekim dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Paşhan Yılmazel'i Ortega Sedat olarak hatırlayan birçok insan, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

PAŞHAN YILMAZEL'İN SENELER SONRAKİ HALİ

Kerem Kupacı, Ümit Erdim ve Perran Kutman gibi isimlerle birlikte rol alan Paşhan Yılmazel, yıllar sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Hayat Bilgisi dizisinin Ortega Sedat'ı, Paşhan Yılmazel'in seneler sonraki hali;