Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı şaşırttı! İşte Erdal Türkmen'in son hali

Hayat Bilgisi dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından izleniyordu. Toplam 4 sezon süren dizide; Kerem Kupacı, Perran Kutman, Ümit Erdim ve Erdal Türkmen gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakterini canlandıran Erdal Türkmen, yıllar sonraki hali ile birçok insanı şaşırttı. İşte detaylar…

İzleyicilerin karşısına 2003'te çıkan Hayat Bilgisi dizisi, pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Kerem Kupacı, Perran Kutman, Ümit Erdim, Paşhan Yılmazel ve Erdal Türkmen gibi isimler rol alıyordu.

Öte yandan Hayat Bilgisi dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Erdal Türkmen'in canlandırdığı Mennan olarak ön plana çıkabiliyordu. Ancak Hayat Bilgisi dizisi 2006 yılında izleyicilerle vedalaştı. Bu nedenle Mennan karakterini canlandıran Erdal Türkmen'in de son hali merak edilebiliyor.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN MENNAN'I ŞAŞIRTTI

Ümit Erdim, Kerem Kupacı ve Perran Kutman gibi isimlerle birlikte Hayat Bilgisi dizisinde rol alan Erdal Türkmen, Mennan karakteri ile birçok kişinin gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Ancak Hayat Bilgisi dizisi yıllar önce sona erdi. Bu sebeple Türkmen'in son hali de merak edilebiliyor.

Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı şimdilerde 53 yaşında. Ayrıca aradan geçen yıllarla birlikte Erdal Türkmen'in de görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Bu nedenle Hayat Bilgisi'nin Mennan'ını yıllar sonra ilk kez gören pek çok insan şaşırabiliyor.

ERDAL TÜRKMEN'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Erdal Türkmen, dizideki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı, Türkmen'in yıllar sonraki hali;