Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı değişimi ile şaşırttı! İşte Erdal Türkmen'in son hali

Hayat Bilgisi dizisi bir dönem birçok izleyici tarafından izleniyordu. Toplam 4 sezon devam eden Hayat Bilgisi dizisinde; Kerem Kupacı, Erdal Türkmen, Perran Kutman ve Ümit Erdim gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Erdal Türkmen değişimi ile pek çok insanı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Hayat Bilgisi dizisi izleyicilerin karşısına 2003 yılında çıkmıştı. Ayrıca kısa sürede sevilen dizi, adeta 2000'li yıllara damgasını vurmuştu. Hayat Bilgisi dizisinde; Kerem Kupacı, Ümit Erdim, Perran Kutman, Paşhan Yılmazel, Tarık Papuççuoğlu ve Erdal Türkmen gibi isimler rol alıyordu.

Hayat Bilgisi dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri, Erdal Türkmen'in canlandırdığı Mennan olarak gündeme gelebiliyordu. Bu nedenle Erdal Türkmen'in son hali de pek çok dizisever tarafından merak edilebiliyor.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN MENNAN'I DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Perran Kutman, Ümit Erdim ve Kerem Kupacı gibi isimlerle birlikte rol alan Erdal Türkmen, Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Mennan karakteri ile pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle son hali merak edilebiliyor.

Hayat Bilgisi dizisi 2006 yılında son buldu. Nitekim Erdal Türkmen şimdilerde 54 yaşında. Bu nedenle aradan geçen yıllarla birlikte Erdal Türkmen'in de görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Tüm bunların sonucunda ise, Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ını yıllar sonra ilk kez görenler şaşırabiliyorlar.

ERDAL TÜRKMEN'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Erdal Türkmen, canlandırdığı Mennan karakteri ile pek çok vatandaşın dikkatini çekebiliyordu. Bu nedenle son hali de birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı, Erdal Türkmen'in yıllar sonraki hali;