Hayat Bilgisi dizisinin Amil Bey'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Tarık Papuççuoğlu'nun son hali

Hayat Bilgisi dizisi, 2000'li yıllara adeta damgasını vuran diziler arasında işaret edilebiliyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; Perran Kutman, Kerem Kupacı ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimler bulunuyordu. Öte yandan Hayat Bilgisi dizisi seneler önce sona erdi. Bu nedenle Tarık Papuççuoğlu'nun da son hali merak edilebiliyor. Detaylar haberimizde…

Süreç Film imzalı Hayat Bilgisi dizisi, 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede birçok dizisever tarafından sevilen Hayat Bilgisi dizisi, 2000'li yıllara adeta damgasını vurdu. Ayrıca dizide; Kerem Kupacı, Perran Kutman, Ümit Erdim, İpek Erdem ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimler rol alıyordu. Ancak Hayat Bilgisi dizisi 2006 yılında son buldu.

HAYAT BİLGİSİ DİZİSİNİN AMİL BEY'İ ŞAŞIRTTI

Hayat Bilgisi dizisinde birçok insanın sevdiği karakterlerden biri, ''döner sermaye'' denilince akla gelen Amil Bey'di. Bu nedenle Hayat Bilgisi dizisi sona ermiş olsa da Amil Bey karakterini canlandıran Tarık Papuççuoğlu'nun son hali merak edilebiliyor.

Hayat Bilgisi dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Amil Bey karakterini canlandıran Tarık Papuççuoğlu'nun da görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Nitekim şimdilerde 75 yaşında. Tüm bunların sonucunda ise Tarık Papuççuoğlu'nu yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

TARIK PAPUÇÇUOĞLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Tarık Papuççuoğlu, dizide canlandırdığı Amil Bey karakteri ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle seneler sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Hayat Bilgisi dizisinin Amil Bey'i, Tarık Papuççuoğlu'nun yıllar sonraki hali;

Selena dizisinin Selin'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Cansu Demirci'nin son hali