Hava Muhalefeti filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Hava Muhalefeti ne zaman çekildi?

Hava Muhalefeti filmi bu akşam Tv'de ilk kez ekrana geliyor. Ali Sunal ile Doğa Rutkay'ın başrolünde yer aldığı film geçtiğimiz sene vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Murat Kepez'in oturduğu filmin senaristliğini Eray Akyamaner ve Uğur Güvercin üstleniyor. Filmi henüz izlememiş olanlar aramalarını hızlandırdı. Peki, Hava Muhalefeti filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Hava Muhalefeti ne zaman çekildi?

Hava Muhalefeti filmi Tv'de ilk kez Now ekranlarında olacak. Filmi daha önce izlememiş olanlar filmle ilgili aramalarını hızlandırdı. Filmde; Milletvekilliğine aday olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile hafta sonu Bodrum'a gitmek için uçağa binmiştir. Planları yalnızca minik bir kaçamak iken hafta sonları eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. İkilinin kendilerini bekleyen sürpriz hakkında hiçbir fikirleri yoktur.

HAVA MUHALEFETİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Hava Muhalefeti filminin çekimleri 2022'de gerçekleştirildi. Film, 25 Nisan 2023 tarihinde vizyona girdi.

HAVA MUHALEFETİ FİLMİ KONUSU NE?

Hava Muhalefeti, bir hafta sonu kaçamağı yapmak için bindikleri uçakta kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan Cemil ve Gözde'nin hikayesini konu ediyor. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar.

Ancak küçük bir kaçamak olarak düşündükleri tatilleri, Bodrum uçağındaki yerlerini almalarıyla eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. Hem Cemil ve Gözde, hem de uçaktaki diğer yolcular, kendilerini bekleyen sürprizden habersiz kahkaha dolu bir yolculuğa başlar.

HAVA MUHALEFETİ FİLMİ OYUNCULARI

Doğa Rutkay

Ali Sunal

Ege Kökenli

Burak Hakkı

Ali Yoğurtçuoğlu

Aziz Aslan

Kemal Uçar

Kerem Atabeyoğlu

Bülent Seyran

Ünal Yeter

Kadir Polatçı

Mekin Sezer

Mazlum Çimen

Serkan Atar