Benzerlikler yok artık dedirtecek! Harry Potter'ın yeni oyunu Hogwarts Legacy'de şaşkına çeviren göndermeler!

Yediden yetmişe herkesin sevdiği Harry Potter filmi ve kitapları ilgisini korumaya devam ediyor. Yapım farklı oyunlarıyla sık sık karşımıza çıkarken bu kez yayımlanan yeni oyun Hogwarts Legacy kullanıcılar arasında büyük hayranlık uyandırdı. Kısa süre büyük bir oyuncu kitlesi elde eden Hogwarts Legacy, film ile bazı benzerlikler taşıyor. Bunlar Harry Potter filminde yer alan oyunculardan tutun da Sırlar Odası'na kadar her şey düşünülmüş.

Harry Potter kitapları ve filmleri ile dünyada en çok okunan ve izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen filmin ardından birçok oyun yapıldı. Fakat hiçbir oyun Hogwarts Legacy kadar dikkat çekmedi. İşte Harry Potter'ın yeni oyunu Hogwarts Legacy'de şaşıracağınız göndermeler...

HOGWARTS LEGACY'DE ŞAŞKINA ÇEVİREN BENZERLİKLER

Büyülü dünyanın kapılarını sonuna kadar aralayan Hogwarts Legacy'de bazı benzerlikler oyuncuların gözünden kaçmadı. Büyülerin havada uçuştuğu ve sürükleyici oyunda görüntülerde dikkat çekiyor. İşte o detaylar...

FRED & GEORGE WEASLEY

J. K. Rowling'in yazdığı Harry Potter kitap serisindeki kurgusal karakterlerden biri olan Fred & George Weasley bu yeni oyunda görüldü. Oyuncular Hogsmeade'i keşfederken bir Reddit gönderisinde Weasley ikizlerinin camdan bakıyor olması dikkatlerden kaçmadı.

HAGRİD'İN KULÜBESİ'DE VAR!

Harry, Hermione ve Ron'un sürekli takıldığı Hagrid'in kulübesi de oyunun içinde yer alıyor. Tabii kulübe henüz boş!

ATEŞ KADEHİ'NE ADIMIZI ATABİLİR MİYİZ?

Harry Potter filmlerinde ve kitaplarında yer alan Ateş kadehi de Hogwarst Legacy'de yer alıyor. Oyunda en üst katta yer alan ganimet veya ödül odasında trophy odasına girdiğinizde içerisinde Ateş Kadehi'nin saklı olduğunu fark edeceksiniz.

SIRLAR ODASI'NA AÇILAN TUVALET!

Sırlar odası hiç kuşkusuz serinin en çok sevilen ve karakterlerin cesaret örneği gösterdiği bölümler arasında yer alıyor. Salazar Slytherin tarafından kurulan bu gizemli oda Hogwarts Legacy'de yer alıyor. Kızlar tuvaletine gittiğinizde yılan sembolünü ortaya çıkıyor.