Harry Potter serisi için devam filmi sinyali! ''Tek şartım var''

Henüz küçük yaşlarında Harry Potter filmi ile oyunculuğa başlayan Rupert Grint yeni bir Harry Potter filminde oynayabileceğini açıkladı. Harry Potter filminde Ron Weasley karakterine hayat veren 33 yaşındaki İngiliz oyuncu gelecekteki bir projede Ron'u tekrar oynamayı çok istediğini itiraf etti.

Aksam.com.tr

Çeviri: Muhammed Fatih Karabulut

33 yaşındaki İngiliz oyuncu Rupert Grint yeni bir Harry Potter film serisi için sinyal verdi. İlk olarak 2001 yılında çıkan Harry Potter ve Felsefe Taşı filminde rol alan ve serinin en sevilen karakterlerinden Ron Weasley'i canlandıran Grint ikonik karakterini yeniden canlandırmaya hazır olduğunu itiraf etti.

TEK BİR ŞARTI VAR

Aksam.com.tr'nin Huffingtonpost'tan aktardığı habere göre; Rupert Grint, gelecekte Harry Potter serisine kesinlikle geri dönebileceğini ama sadece bir şartı olduğunu söyledi. 33 yaşındaki oyuncu, serinin sekiz filminde de Ron Weasley'i canlandırarak dünya çapında ün kazandı.

Serinin son bölümünün yayınlanmasından on yıldan fazla bir süre sonra Rupert, gelecekteki bir projede Ron'u tekrar oynamayı çok istediğini itiraf etti. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Grint "Olmaması için gerçekten bir neden düşünemiyorum. O karakteri seviyorum, o dünyayı seviyorum. Hayatımın büyük bir parçası." ifadelerine yer verdi.

Grint, eski rol arkadaşlarının da filmde rol almasını istediğini söyleyerek: "Geri dönerim. Onlar da geri dönerse bence evet!" dedi.