Harry Potter resmen geri dönüyor! Dizinin detayları merak uyandırıyor

Harry Potter'dan sevenlerini sevindiren haber geldi. 2000'li yıllarda hayatımıza giren Harry, Hermione ve Ron karakterleri kısa süre içerisinde çok sevilmişti. Sevilen film, dizi olarak tekrar geri dönüyor. İşte beklenen Harry Potter dizisi…

Harry Potter filmi, tekrardan dizi olarak sahnelere geri dönüyor. Dizinin ilk fragmanı HBO Max kanalından yayınlandı. Sevilen filmin dizi olarak başlayacağı tarih pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

HARRY POTTER DİZİSİ BAŞLIYOR

Harry Potter dizisinin fragmanı HBO Max kanalında resmen yayınlandı. Tanıtımı gerçekleşen dizinin yapımcısı ise J. K. Rowling olacak. Her sezonu kitap serisine uygun olarak ilerleyecek dizinin henüz hangi platform ya da kanalda yayınlanacağı belli olmadı. Ayrıca net bir yayınlanma tarihi de belirlenmedi.

Harry Potter'ın kitap serisi ilk kez 1997 yılında çıktı ve son kitabı 2007 yılında yayınlandı. Harry Potter dizisini izleyecekler edecekler için her sezonun bir kitap serisini takip edeceği duyuruldu.

FİLMİN KONUSU

Harry Potter, serideki ana karakteri oluşturuyor. Amcası, teyzesi ve kuzeni ile birlikte yaşayan Harry Potter, doğuştan gelen büyü yeteneği sayesinde özel büyü okuluna katılmaya hak kazanıyor. Harry Potter okul macerasında Hermione Granger ve Ron Weasley ile tanışıyor. Üç arkadaşın maceraları oldukça dikkat çekici ilerliyor.