Harika bir manzara fotoğrafı çektiğini düşünüyordu: Arkadaki detay şok etti

Bir adam, çektiği etkileyici manzara fotoğrafına daha sonra baktığında beklenmedik bir arka plan detayı olduğu fark etti. Fotoğrafı yaklaştırdığında uzaktaki küçük siyah noktanın zıplayan bir adam olduğu ortaya çıkarken sosyal medyada fotoğrafı gören bazı kullanıcılar adamın intihar ediyor olabileceğinden şüphelendi.

Aksam.com.tr

Gavin Best ismindeki 43 yaşındaki adam herhangi bir hazırlık yapmadan etkileyici bir manzara fotoğrafı çektiği için mutluydu. Daha sonra fotoğrafı incelemeye başlayınca arka planda beklenmedik bir detay fark etti.

Aksam.com.tr'nin The Telagraph'tan çevirdiği habere göre, Gavin görüntüyü çekerken, tamamen tesadüfen, uzaktaki bir kişinin beklenmedik bir anını yakalamıştı. Fotoğrafı yakınlaştırdığında ilginç bir duruşu olan kişinin fotoğrafta olduğu belli oldu.


Tesadüf eseri bir yabancının tam olarak havada zıpladığı anı çektiği ortaya çıktı. X'de fotoğrafı paylaşınca attığı tweet viral oldu ve birçok kullanıcı konu hakkında yorum yaptı.

Zıplayan gizemli karakter, tepenin kenarında, kameradan oldukça uzakta görünüyor. Gavin'in fotoğrafı paylaştığı tweete bazı kullanıcılar adamın uçurumdan atlamaya çalışıyor olabileceği konusunda endişelerini dile getirdi.

Ancak Gavin, 'bir sonraki birkaç fotoğrafın oradaki insanları gösterdiğini' belirterek onları rahatlattı.

Gavin son olarak fotoğrafı çektiği Belfast'taki Cavehill bölgesine gitmenin yorucu olduğunu ama böyle bir bölgeyi fotoğraflamanın oldukça keyifli olduğunu söyledi.