Hangi tüylü kalemi seçersiniz? Kişilik testi: Duygusal zeka yapınız belli oluyor...

Kişilik testi ile zeka seviyeleri ve liderlik becerileri gibi pek çok farklı konuda ipuçları elde edilebiliyor. Nitekim bu kişilik testinde de, tüylü kalem seçimine göre duygusal zeka yapısıyla ilgili fikirler verilebiliyor. İşte tüylü kalemli o test…

Kişilik testi ile pek çok farklı konuda ipuçları elde edilebiliyor. Nitekim bu kişilik testinde de duygusal zeka yapısı ile ilgili fikirler verilebiliyor. Ayrıca duygusal zeka yapısı hakkında fikirler almak isteyenlerin tek yapması gereken kişilik testine giriş yaparak, ''Hangi tüylü kalemi seçersiniz?'' sorusu cevaplamak oluyor.

TÜYLÜ KALEM SEÇİMİNE GÖRE DUYGUSAL ZEKA BELLİ OLUYOR

Tüylü kalem seçimine istinaden duygusal zeka yapısı ile ilgili fikirler verebilen bu kişilik testinde, tek soru bulunuyor. İlgili soruda, ''Hangi tüylü kalemi seçersiniz?'' sorusu bulunuyor. Verilen cevaba istinaden, duygusal zeka yapısı ile ilgili fikirler verilebiliyor.

Tüylü kalem seçimine istinaden duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verebilen bu kişilik testinde, yüzde 100 gerçek sonuçlar verilmiyor. Sadece tüylü kalem seçimine istinaden duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verilebiliyor. Ayrıca bu kişilik testinde verilen fikirlere erişim sağlayabilmek oldukça basit bir şekilde gerçekleşiyor. Tek yapılması gereken, hangi kalemin seçildiğinin belirtilmesi oluyor.

KİŞİLİK TESTİNE GİRİŞ

Duygusal zeka yapısı ile ilgili fikirler verebilen bu kişilik testinde, ''Hangi tüylü kalemi seçersiniz?'' sorusu soruluyor. Verilen cevaba istinaden, duygusal zeka yapısı hakkında fikirler verebiliyor. Ayrıca teste ulaşabilmek için aşağıdaki giriş resmine tıklanması yeterli oluyor. İşte tüylü kalemli o teste giriş resmi;

Tek soru tek cevap! Kişilik testi: Seçtiğiniz resim liderlik özelliğinizi ortaya çıkartıyor