Hande Soral'ın talihi öyle bir olayla değişti ki... Şans onun yüzüne böyle güldü

Küçük Kadınlar dizisinin ardından yıldızı parlayan Hande Soral kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile mutlu evliliğiyle adından söz ettiriyor. Oğlunu kucağına alması ile ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral'ın şöhret olma hikayesi şaşırttı. Şans eser keşfedilen Soral'ın şöhret olmasıyla ilgili detayları duyan hayranları ''Yok artık'' demekten geri kalmadı.

1987 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Hande Soral, 2008 ve 2011 yılları arasında yayınlanan "Küçük Kadınlar" adlı dizide hayat verdiği Armağan karakteri ile yıldızı parladı. 2014 yılında ekrana getirilen "Çalıkuşu" dizisinde yardımcı olarak yer aldı.

HANDE SORAL'IN TALİHİNİ DEĞİŞTİREN OLAY

TRT 1 ekranlarında oynayan Diriliş Ertuğrul dizisinde Zeydan karakterine hayat vermiş olan Soral, 14 Ekim 2017 tarihinde İsmail Demirci ile nikah masasına oturdu. Bebeğini kucağına alması ile anne olmanın sevincini yaşayan güzel oyuncunun şöhret olma hikayesi de ortaya çıktı.

2008 yılında Tolga Çevik'in yer aldığı Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak yer alan Hande Soral televizyon dünyasına adım atmış oldu. Soral ile ilgili detayı duyan hayranları ise şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte Hande Soral'ın Komedi Dükkanı programındaki hali;