Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisiyle fırtınalar estirdi! Bu kez farklı bir dizisiyle gündemde!

Son dönemin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel, yer aldığı bir diziyle dikkatleri üzerine çekti. Kerem Bürsin ile yer aldıkları romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı birçok ülkede yayınlanarak çok tanınan iki oyuncu haline geldiler. Oyuncu Erçel, Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle şu sıralar gündemde!

Hande Erçel, Kerem Bursin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Seyircilerden tam not alan yapım Dünya'nın birçok ülkesinde de izlenme rekorları kırmıştı. Fakat Hande Erçel bu kez farklı bir dizisiyle konuşuluyor.

Güzel oyuncu, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşıyordu. Müge Uğurlar'ın yönetmenliğini yaptığı dizide 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayınlanmıştı.

Dizi şu sıralar Bolivya'da ekrana gelmeye başladı. Dizi, 1 Ağustos'ta Red Uno ismiyle seyirciyle buluştu.

31 bölüm ekranda kalmayı başaran dizi Hande Erçel ve Burak Deniz'in kariyerleri için büyük adım olmuştu.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin konusu şu şekilde; 'Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır.

Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.'