Hamile kadını vahşice katletti! Karnındaki bebeği çaldı

Brezilya'da bir kadın, hamile olan Paula Ferreira Melo'yu öldürüp, karnındaki bebeği çaldı. Çocuğun kendisinin olduğunu iddia eden katil zanlısı tutuklandı.

Brezilya'da Joseane adlı bir kadın, 14 Ekim'de bebek arabası vermek için Paula Jana Ferreira'yı evine çağırdı. Hamile kadını kafasına vurup, kesici bir aletle bebeği karnından çıkaran Joseane, kendisi doğum yapmış gibi göstermek için Paula'nın bebeğini kendi bacaklarının arasına koydu ve bacaklarına kan sürdü. Yardım isteyen Joseane, hastaneye kaldırıldı.

'ÇOCUK BENİM' DEDİ

Joseane, tek başına doğum yaptığını söylese de bebeğin ona ait olmadığı anlaşıldı ve polise ihbar edildi. Polisler, biyolojik anneyi yatağın altında cansız ve plastikle sarılmış halde buldu. Polis, Joseane'nin bebek sahibi olmayı hayal ettiği, ağustos ayında hamileymiş gibi davranmaya başladığını ve hatta sevgilisine ultrason görüntüleri gösterdiğini belirledi.

25 yaşındaki Paula Jana Ferreira Melo, 5 Kasım'da ikinci çocuğu Endrick'i doğurmaya hazırlanırken korkunç bir cinayete kurban gitti.