Halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi 2022 Mayıs Haziran tarihleri açıklandı mı?

2021 yılından bu yana pek çok şirket halka arz oluyor. Bu kapsamda her hafta halka arz takvimi hakkında araştırmalar yükselişe geçti. Peki, halka arz takvimi 2022 Mayıs Haziran tarihleri açıklandı mı? Halka arz olacak şirketler hangileri? İşte detaylar...

Halka arz olacak şirketlerin listesi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan birisi oluyor. Binlerce kişi konu hakkında bilgi almak üzere araştırma yapıyor. Peki, halka arz takvimi 2022 Mayıs Haziran tarihleri açıklandı mı? Halka arz olacak şirketler hangileri? İşte son bilgiler

HALKA ARZ TAKVİMİ!

Yeni halka arzlar henüz açıklanmadı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yeni bülteni yayımladığında haberimizde yer alacaktır.

SON HALKA ARZLAR LİSTESİ

Yayla Agro Gıda 11-12-13 Mayıs 2022

Sun Tekstil 11-12-13 Mayıs 2022

Bms Birleşik Metal 21-22 Nisan 2022

HALKA ARZ NEDİR?

Halka arz, hisse senetlerinin çok sayıda ve önceden bilinmeyen yatırımcılara çağrı ve ilan yoluyla satışı olarak tanımlanabilir. İnternet üzerindeki çeşitli kaynaklarda, Şirketlerin kaynak ihtiyacını karşılamak amacıyla özkaynak yoluyla senet ihraç ederek kaynak sağlaması olarak tanımlanmıştır.

Halka arz yöntemleri 3 Nisan 2010 tarihinde, Sermaye Piyasası Araçlarının Halka Arzında Satış Yöntemlerine İlişkin Esaslar Tebliği ile düzenlenmiştir.