1500 hakim savcı alımı Resmi Gazete'de! Hakim savcı alımı ne zaman, sınav hangi tarihte?

Hakim savcı alımına ilişkin detaylar belli oldu. Adalet Bakanlığı, 1500 hakim ve savcı adayı alım ilanına dair bilgileri Resmi Gazete'de yayımladı. Hakim ve savcı alımı ne zaman? 1500 hakim savcı alım sınavı hangi tarihte yapılacak?

Adalet Bakanlığı, 1500 hakim ve savcı adayı alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Binlerce aday sınava daire detayları merak etmeye başladı. ÖSYM tarafından düzenlenen sınav ardından mülakat gerçekleştirilecek. Hakim ve savcı alımı ne zaman? 1500 hakim savcı alım sınavı hangi tarihte yapılacak?

HAKİM VE SAVCI ALIMI NE ZAMAN?

Hakim savcı alım sınavı için başvurular, 4-11 Ekim tarihlerinde alınacak. Alımlar ÖSYM tarafından düzenlenecek sınavın ardından belli olacak.

HAKİM SAVCI ALIM SINAVI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Hakim savcı alım sınavı için detaylar belli oldu. Yazılı sınavlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 26-27 Kasım'da yapılacak, sınavlar Ankara'da 2, İstanbul'da 2 ve İzmir'de bir sınav merkezinde gerçekleştirilecek.

Sınavlara başvurular, 4-11 Ekim tarihlerinde bireysel olarak ÖSYM'nin internet sitesinden veya ÖSYM başvuru merkezlerinden yapılabilecek.