Hafta sonu sınav var mı? AUZEF, AÖF, ATA AÖF finalleri ne zaman?

ÖSYM, MEB ve Açıköğretim Üniversiteleri ve diğer kurumların sınavları cumartesi ve pazar günleri uygulanmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları gerçekleştirildi. Peki, Hafta sonu sınav var mı? 30 31 Aralık'ta ne sınavı var? AUZEF, AÖF, ATA AÖF finalleri ne zaman?

30 31 Aralık'ta sınav var mı? merak ediliyor. Uzaktan öğrenim görenler ya da bazı kurumların uyguladıkları sınavlara katılacak olanlar bu hafta sonu sınav takvimini sorguluyor. Geçtiğimiz hafta Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınavları gerçekleştirildi. Aynı zamanda 2023-Adalet Bakanlığı Sınavları (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) 23-24 Aralık'ta uygulandı.

HAFTA SONU SINAV VAR MI?

Bu hafta sonu yılbaşı haftası olması nedeni ile uygulanacak bir sınav bulunmuyor.

AUZEF, AÖF, ATA AÖF FİNALLERİ NE ZAMAN?

AUZEF Bitirme Sınavı (Final) Sınav Merkezi Tercih İşlemleri Başladı

06-07 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bitirme sınavı (final) sınav merkezi tercih işlemleri başlamıştır. Sınav merkezi tercih işlemlerinizi 04 Aralık 2023 saat 23.59'a kadar https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

AKSİS Öğrenci Otomasyon sistemine giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifre ile Sınav Sistemine giriş yapabilirsiniz.

Sınav merkezi tercihi aşamasında engelli olan öğrencilerimizin engel durumları ile ilgili bilgilerini sınav merkezi tercih alanından eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Özel durumlu öğrencilerimizin sınavları, sınav merkezi tercih işlemleri aşamasında belirlediği destek taleplerine göre düzenlenecektir.

Hükümlü/tutuklu öğrencilerimizin sınav merkezi tercih işlemleri bulundukları ceza infaz kurumu tarafından düzenlenmektedir.

ATA AÖF FİNALİ NE ZAMAN?

Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak.

AÖF GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde uygulanacak.