Güzelliği miras kaldı... Gigi Hadid ve Bella Hadid'in acı günü

Dünyaca ünlü model Bella, Gigi ve Anwar Hadid yaşadıkları kayıpla büyük üzüntü yaşadı. Ünlü isimlerin halası Ghada Hadid, geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Hadid ailesi, üzüntülerini takipçileri ile paylaştı.

Podyumlarda tozu dumana katan dünyaca ünlü kardeşler Gigi, Bella ve Anwar Hadid aile büyüklerinden biri kaybetmenin acı ile sarsıldı. Hadid kardeşler halalarını kaybetti.

Hadid ailesinin sayılı büyüklerinden olan Ghada Hadid önce koronavirüse yakalandı. Ghada daha sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

HADID AİLESİ ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Aldıkları acı haberin ardından Mohamed Hadid, Bella Hadid, Gigi Hadid ve annesi Yolanda Hadid sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak acı haberi duyurdu.

Mohamed Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ablasının koronavirüsün yol açtığı zatürre nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğünü, ardından da kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Mohamed ile Bella Hadid, Ghada Hadid'in ölüm haberini aldıktan hemen sonra onun evinin bulunduğu Washington'a doğru yola çıktı.

Daha sonra ablasının çocukluk fotoğrafını paylaşan Hadid, "Güzel ablam öldü. Tanrı cennetinin kapılarını ardına kadar açsın. Ghada sen cennette en güzel Filistinliler, annemiz, babamız ve sevgili kuzenimiz Zuhair ile birlikte olacaksın" notunu düştü.

Gigi Hadid, babası, halası ve tüm kardeşlerin birlikte çekilen bir fotoğrafı paylaşarak "Parlayan gözlerini ve gülüşünü asla unutmayacağım" notunu yazdı.