Güncel koronavirüs vaka sayısı tablosu 26 Nisan 2022! Bugünkü günlük vaka sayısı kaç?

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınında 2 yıl geride kaldı. Türkiye günlük koronavirüs vaka sayısı tablosu da alınan yeni karar doğrultusunda araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kapalı alanlarda maske yasağının kalktığını, toplu taşıma ve hastane gibi ortalamamalarda da vaka sayısının bin'in altına indikten sonra kalkacağını duyurdu. Peki, Türkiye günlük vaka sayısı kaç?

Türkiye günlük koronavirüs vaka tablosu gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Salgınla mücadelede 2 yılı geride bıraktığımız şu günlerde an itibarıyla kapalı alanlardaki maske yasağı da kalktı. Toplu taşıma ve hastane gibi ortamlarda ise maske vaka sayısı bin'in altına indiği zaman kalkacak. Peki, Günlük vaka sayısı kaç?

GÜNLÜK VAKA SAYISI KAÇ?

Türkiye'de son 24 saatte 134 bin 346 Kovid-19 testi yapıldı, 2 bin 604 kişinin testi pozitif çıktı, 15 kişi yaşamını yitirdi. (25 Nisan Pazartesi)

Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 147 milyon 441 bin 608 doza yükseldi.

18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

KORONAVİRÜS VAKA TABLOSU 26 NİSAN 2022

26 Nisan Salı gününe ait koronavirüs vaka sayısı tablosu henüz açıklanmadı.