Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci'nin sevgilisi Güçlü Mete kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Güçlü Mete sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sevgilisi Ceyda Düvenci'nin doğum gününü kutladı. 2015 yılında dünyaevine giren Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ceyda Düvenci'nin sevgilisi Güçlü Mete ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci'nin sevgilisi Güçlü Mete kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Güçlü Mete sevgilisi Ceyda Düvenci'nin yer aldığı bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşarak altına 'Yaşamın bir mucizesi... 16 Nisan'da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim' şeklinde romantik bir not düştü. Ceyda Düvenci de yanıt olarak 'Seni çok seviyorum' yazdı. Peki, Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci'nin sevgilisi Güçlü Mete kaç yaşında, ne iş yapıyor?

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

1971 yılında İstanbul'da doğan Güçlü Mete, eğitim hayatına Kabataş Erkek Lisesi'nde başladı ve buradan mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Mete, akademik kariyerine bu alanda devam etti. Radyo dünyasına adım atan Güçlü Mete, 1993 yılında Best FM'de program sunuculuğu yapmaya başladı.

Buradaki başarısıyla dikkat çeken Mete, daha sonra radyonun genel yayın yönetmeni olarak görev aldı ve 4 yıl boyunca bu pozisyonda çalıştı. Ardından, çeşitli radyo programları ve yayınlarında yer alarak kariyerine devam etti.

Güçlü Mete de Ceyda Düvenci aşkını ilan etti! Sevgilisinin doğum gününü kutladı

1995 yılında Star TV'de 'Arka Sokak' isimli mizah programını sunan Güçlü Mete, 1996 ile 1997 yılları arasında TRT1 ekranında yayınlanan sabah kuşağı programını da sundu. Televizyonculuk deneyimiyle de geniş kitlelere hitap etti.

Güçlü Mete, günümüzde Kafa Radyo'da "Kripto Odası" ve "Sarı Travmay" programlarını sunmaktadır. Radyo dünyasındaki deneyimi ve programlarıyla dinleyicilerin ilgisini çekmeye devam etmektedir. Güçlü Mete, oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile 27 Nisan 2003'te evlenmiş ve bu evlilikten bir çocukları olmuştur. Ancak, 11 Eylül 2022 tarihinde boşanmışlardır.

Güçlü Mete'nin yaşamı ve kariyeri, radyo ve televizyon dünyasında önemli bir yer edinmiş ve dinleyicilerin sevgisini kazanmıştır.