GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı! Oyun severler bu habere bayılacak!

Oyun dünyasının efsane yapımlarından Grand Thef Auto yeni oyunu için uzun yıllardır çalışıyor. Milyonlarca oyunseverin çıkmasını beklediği GTA 6 ile ilgili birçok sızıntı ortaya atıldı. Uzun yıllardır çıkması planlanan GTA 6 ile ilgili ortaya çıkan yeni bilgilere göre oyunun hikaye modunda DLC'ler ve yeni şehir olacak.

Donanımhaber

Grand Theft Auto ya da bilinen ismiyle GTA 6 oyunu tüm dünyada milyonlarca oyunsever tarafından heyecanla bekleniyor. Uzun yıllardır oyun piyasasında oldukça popüler bir şirket haline gelen Rockstar Games GTA 6 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli yeni sızıntıların ortaya çıktığı GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

GTA 6 İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Donanımhaber'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz haftalarda Bloomberg, Grand Theft Auto 6'da ana karakterin kadın olacağını ve Rockstar'ın oyunun çıkışından sonra da GTA 6'yı genişletmeye devam edeceğini belirtmişti. Tez2'den gelen bilgilere göre Rockstar, GTA 6 için oldukça kapsamlı bir içerik yol haritası hazırlıyor. İddiaya göre firma, oyunun çıkışında en az bir adet tek kişilik DLC hazırlamış olacak.

Tez2, oyuna gelecek DLC'ler ile yeni haritalara kavuşacağımızı da ekledi. Bu haritaların genelde tam bir şehir içermeyeceğini ancak firmanın bazen oyun için tam şehir geliştirebileceğini belirtiyor. Oyun hakkında gelen bilgiler, oldukça karmaşık bir resim çiziyor bu da büyük ihtimalle sızıntıların geçmiş GTA 6 planlarını içerebildiğini belirtiyor.

GTA 6'nın çıkış tarihi henüz net değil. Ancak yeni oyunun muhtemelen 2024 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.

2013 tarihinde yayınlanan GTA 5 ile satış rekorları kıran oyun, aradan 9 yıl geçmesine rağmen hala milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor.