Plajda cep telefonuyla konuşan zaman yolcusu adam ortalığı karıştırdı! Görüntüler 1943 yılına ait!

Zaman yolculuğu konusu günümüzde en çok tartışılan konulardan bir tanesidir. Birçok kesimin imkansız olarak gördüğü zaman yolculuğu ile ilgili diziler, filmler yapılmış, romanlar yazılmıştır. 1943 yılında çekilen bir fotoğraf ta zaman yolculuğu tartışmalarını gündeme getirdi. Fotoğraftaki adam cep telefonu benzeri bir aletle konuşuyor.

1943 yılında çekilen bir fotoğraf zaman yolculuğu ile ilgili tartışmaların fitilini ateşledi. Üzerine yüzlerce teori yazılan, zaman yolcusu olduğunu iddia eden binlerce kişi bulunuyor. Fakat İngiltere Cornwall'da bir plajda çekilen fotoğraf zaman yolcusu olduğu iddia edilen adamı gözler önüne seriyor. Adamın o yıllarda cep telefonu taşıması dikkatlerden kaçmıyor.

1943 yılına ait bir fotoğraf zaman yolculuğu teorilerini güçlendirdi. Yüzlerce dizi ve filme konu olan ve binlerce teorinin ve efsanenin üretildiği zaman yolculuğu bugüne kadar kesin olarak kanıtlanmadı. 1940'lı yıllardan kalma bir fotoğraf ise zaman yolculuğu ile ilgili iddiaları yeniden gündeme getirdi.

ELİNDE CEP TELEFONU VAR

Aksam.com.tr'nin İngiliz The Mirror'dan aktardığı habere göre; 1943 yılında İngiltere Cornwall'da bir plajda çekilen fotoğraf zaman yolculuğu tartışmalarını gündeme getirdi. Fotoğrafta yüzlerce insan plajda güneşlenmenin ve kumun keyfini çıkartırken giyimi diğer insanlardan farklı olan bir adam ise ortalıkta telefon benzeri bir şeyle oynuyor.

Fotoğrafta ayakta duran kahverengi takım elbiseli bir adam, 1940'lardan çok uzakta, modern bir akıllı telefon gibi görünen elindeki bir nesneye bakarken görüntülendi. Sosyal medya kullanıcıları, adamın neyle meşgul olduğu konusunda tartışmalar başlattı.

"MESAJ GÖNDEREN ZAMAN YOLCUSU"

Görüntünün ortaya çıkmasından sonra ona "mesaj gönderen zaman yolcusu" lakabı verildi. Ancak bir başka kesim ise adamın "sigara" sardığını iddia etti. Ama yine de birçok kullanıcı bu fotoğrafın zaman yolculuğunun gerçek olduğuna dair kanıt olduğunu söylüyor.

"SONUNDA, ZAMAN YOLCULUĞUNA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ KANITLAR GERÇEK"

Ancak teori, "Bence bu adam sigara sarıyor" diyen bir kullanıcı tarafından reddedildi. Diğer tarihi görüntüler de son haftalarda zaman yolculuğuna inanan kişiler arasında heyecan yarattı.

ZAMAN YOLCUSU ADAM CEP TELEFONUYLA KONUŞUYOR

Zaman zaman tartışma konusu olan zaman yolculuğu teorisi bir kez daha alevlendi. 1943 yılında İzlanda'nın Reykjavík kentinde çekilen bir fotoğraf özellikle zaman yolculuğu teorisyenlerini heyecanlandırdı.

New York Post'ta yer alan habere göre; 1940'lı yıllara ait olan siyah beyaz fotoğrafta elinde cep telefonuyla konuşan adam göze çarpıyor. Sun'a göre, gizem 1943'te İzlanda'nın Reykjavík kentinde şüpheli karakterin İkinci Dünya Savaşı sırasında konuşlandırılmış ABD askerlerinin etrafında görüldüğü yere kadar uzanıyor.