Görsel zeka testi: Resimdeki 8 kanaryayı 10 saniyede bulabilir misin? Fenerbahçeliler bile bulamıyor

Fenerbahçelileri bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca üstün zeka seviyesine sahip olanların başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. Resimde toplam 8 kanarya görseli bulunuyor ve 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 8 kanaryayı Fenerbahçeliler bile bulamıyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri ve bulmacalar insanları yanıltabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de toplam 8 kanarya görseli bulunuyor. Ancak birçok insan 8 kanarya görselini bulmaya çalışırken yanılabiliyor. Nitekim zeka sınırlarını zorlayan bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeli olanlar bile başarısız olabiliyor.

FENERBAHÇELİLER BİLE 8 KANARYAYI BULAMIYOR

Fenerbahçelilerin bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim optik illüzyon testinde 8 adet kanarya görseli bulunuyor. Ancak kanaryaların ustalıkla gizlenmiş olması, Fenerbahçelileri bile şaşırtabiliyor. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların söz konusu görselleri 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

Fenerbahçeli olanları bile yanıltabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 167 kişiye gösterildi. Ancak şu ana kadar sadece 2 kişi 8 kanarya görselinin yerini 10 saniyede bulabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların zamanında gizli görselleri bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki siz tüm görselleri bulabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Optik İllüzyon İpucu: Fenerbahçeli olanları bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olabiliyordu. Eğer siz de başarısız olduysanız, fotoğrafın sol alt, sol üst, orta alt ve gözüken kanarya görsellerinin içine daha dikkatli bakmalısınız.

GÖRSEL ZEKA TESTİNDEKİ GİZLİ GÖRSELLERİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçeliler de dahil olmak üzere 167 kişiden sadece 2'si başarılı olmuştu. Öte yandan Fenerbahçelilerin kanarya görsellerini daha kolay bulabilecekleri de düşünülüyordu. Çünkü onlar için ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte birçok insan başarısız oldu.

Eğer kanarya görsellerini siz de bulamadıysanız, iki görsel resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte görsel zeka testindeki gizli görsellerin yeri;

Süper zeka testi: Kurtların içindeki yavru aslanı buldun mu? Zekiler bile bulamıyor