Görsel zeka testi: Cristiano Ronaldo'yu 10 saniyede bulabilir misin? 271 kişiden 4'ü görebildi...

Zeka sınırlarını bile zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Lionel Messi, Luka Modric ve Cristiano Ronaldo görsellerine istinaden hazırlandı. Testte beklenen Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniye içinde bulunması. Bunun yanı sıra yalnızca üstün zeka seviyesine sahip olanların 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Lionel Messi görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorluyor. Çünkü testte beklenen Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak Lionel Messi ve Luka Modric görsellerinin fazla olması işleri zorlaştırabiliyor. Bu sebeple sadece üstün zeka seviyesine sahip olan kişilerin 10 saniyede bulabilecekleri de iddia ediliyor.

CRİSTİANO RONALDO'YU 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyon testinde Luka Modric ve Lionel Messi görselleri yoğun şekilde bulunuyor. Testte istenilen Cristiano Ronaldo görselinin bulunması. Ancak söz konusu görselden bir tane olması ve Lionel Messi ile Luka Modric görsellerinin yoğunlukta olması, işleri fazlaca zorlaştırabiliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 271 kişiye gösterildi. Ancak yalnızca 4 kişi istenilen görseli 10 saniyede bulabildi. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor.

Peki Cristiano Ronaldo görselini, adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını fazlaca zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan destek alabiliyor. Eğer siz de istenilen görseli bulamıyorsanız, resmin orta hafif sol ve alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

GÖRSEL ZEKA TESTİNDEKİ İSTENİLEN GÖRSELİN YERİ

Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Lionel Messi görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oluyordu. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testindeki Cristiano Ronaldo görselini 10 saniye içinde bulabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer siz de Cristiano Ronaldo görselini 10 saniyede bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte görsel zeka testindeki istenilen görselin yeri;

Görsel zeka testi: Resimdeki 8 kanaryayı 10 saniyede bulabilir misin? Fenerbahçeliler bile bulamıyor