Dişçi Musa'nın yeni arkadaşı geliyor! Gönül Dağı'na bomba gibi transfer

Cumartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'na yeni isimler katılıyor. TRT 1'de yayınlanan dizi sıcacık hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor ve izleyiciyi ekrana kilitliyor. Dizinin kadrosuna usta oyuncu Ayten Uncuoğlu'da katılıyor. Gönül Dağı 91. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak oyuncun rolü epey merak edildi.

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her hafta yeni bölümleriyle ekrana geliyor. İzleyiciden tam not alan yapım Anadolu insanının sıcacık hikayesini izleyici ile buluşturuyor. Gönül Dağı dizisinde ayrılıkların yanı sıra yeni transferlerde gündemde. Oyuncu Ayten Uncuoğlu, Azize karakteriyle dizinin yeni bölümlerinde seyirci ile buluşacak.

AYTEN UNCUOĞLU GÖNÜL DAĞI'NA TRANSFER!

Usta oyuncu Ayten Uncuoğlu, Azize karakteriyle Gönül Dağı dizisinde rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Uncuoğlu 91'inci bölümden itibaren dizide yer alacak ve 'Azize' rolüne hayat verecek. Azize geçtiğimiz bölümde kasabasından ayrılarak huzurevine yerleşen Dişçi Musa'nın (Nuri Gökaşan) arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

AYTEN UNCUOĞLU KİMDİR?

Ayten Uncuoğlu, 24 Mayıs 1946 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk defa 1988'de Bir Tren Yolculuğu adlı filmde görünen sanatçı, asıl çıkışını ise 1996-2001 yılları arasında yayımlanan Çılgın Bediş ile yapmıştır.

Bu dizide okul müdiresini canlandıran sanatçı, daha sonra, 2004-2006 yılları arasında yayımlanan Aliye adlı dizide oynamıştır. 2008'de Aşk Tutulması isimli sinema filminde oynamıştır. Sanatçı 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Kavak Yelleri adlı dizide Mine'nin anneannesi rolünü oynadı ve bu dizide iyi karakterli birini canlandırdı.