Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı çıktı mı? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle!

Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanan yeni bölümün ardından araştırılan başlıklardan oldu. TRT 1'de yayınlanan dizi her cumartesi sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu haftada heyecan doruktaydı ve dizi izleyici ekrana kilitledi. Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı çıktı mı?

Gönül Dağı 99. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Anadolu insanının sıcacık hikayesini ekranlara taşıyan dizi büyük beğeni almaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümü hakkında bilgi almak isteyen Gönül Dağı izleyicileri, "Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı çıktı mı?" şeklinde aramalar yapıyor.

GÖNÜL DAĞI 99. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanınca aşağıdaki link üzerinden fragmanı izleyebilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM ÖZETİ

Gedelli'de bayram sevinci devam ederken, Kenan ve Elif'in düğünü gerçekleşecektir.

Amcaoğulları düğünün kusursuz olması için kolları sıvar. Ancak Kenan'ın üvey kardeşinin kasabaya gelmesiyle tehlikeler de peşinden gelmiştir.

Barış yerine kim tehlikeye düşecektir? Barış'ın abisine düğün hediyesi ne olacaktır? Selma, babasının evine tekrar dönmesinden dolayı üzgündür.

Selma babasını dönmeye ikna edebilecek midir? Düğünde Yaşar ve Sefer, Süslü Badegül için mani atışmasına durur. Atışmayı kim kazanacaktır?