Gönül Dağı Veysel öldü mü, yaşayacak mı? İşte Semih Ertürk'ün kafaları karıştıran paylaşımı...

Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Gönül Dağı'nda geçtiğimiz hafta üzücü bir sahne ekrana geldi. Roket parçasının patlaması sonucu Veysel ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Veysel'in ölüp ölmediği, Semih Ertürk'ün diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı Veysel öldü mü, yaşayacak mı? İşte Semih Ertürk'ün o paylaşımı...

Geçtiğimiz hafta sevilen karakterlerden Veysel'in ağır yaralanması ile sarsılan Gönül Dağı izleyicileri merakla bu akşamki bölümü bekliyor. Veysel'in ölmesini istemeyen dizi hayranları aramalarını hızlandırdı. Roket parçasının patlaması sonucu ağır yaralanan Veysel hastaneye kaldırıldı. Peki, Gönül Dağı Veysel öldü mü, yaşayacak mı? Veysel'e hayat veren Semih Ertürk'ün o paylaşımı kafaları karıştırdı.

VEYSEL ÖLDÜ MÜ?

Gönül Dağı'nın yeni bölümü ekrana gelmeden Veysel karakterinin ölüp ölmeyeceği net olarak açıklanmıyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Veysel'den gelecek umutlu haberi beklenirken doktorun "Yarası ağırdı. İç kanamasını durdurduk ama..." sözleri herkesi üzüntüye boğuyor. İç kanaması durdurulmasına rağmen hayatını kaybetti mi? Yoksa kalıcı bir hasar mı oldu? Veysel uyanamayacak mı? tüm bu soruların yanıtı 106. bölüm ekrana geldikten sonra yayınlanacak.

SEMİH ERTÜRK'ÜN KAFALARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIMI..

Semih Ertürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda roket patlama sahnesi sırasında çektiği bir videoyu paylaştı. Videoda "Gönül Dağı, bu akşam saat 20:00'de TRT1'de" dedi.

Paylaşımında ağlayan yüz ve zombi emojilerini kullanması dikkatleri çekti.