Gönül Dağı bu akşam var mı? 21 Ekim Gönül Dağı var mı?

Bu hafta ilan edilen yas nedeni ile bazı dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmedi, yerine tekrar bölümleri yayınlandı. Cumartesi akşamları TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi takipçileri de aramalarını hızlandırdı. Peki, Gönül Dağı bu akşam var mı? 21 Ekim Gönül Dağı var mı?

Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesinin anlatıldığı dizi Gönül Dağı her cumartesi izleyicisi ile buluşuyor. Bu hafta bazı dizilerin ilan edilen 3 günlük yas nedeni ile yeni bölümlerinin yayınlanmaması üzerine Gönül Dağı ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Gönül Dağı bu akşam var mı? 21 Ekim Gönül Dağı var mı?

GÖNÜL DAĞI BU AKŞAM VAR MI?

TRT1'in 21 Ekim 2023 Cumartesi günü yayın akışında Gönül Dağı yer alıyor.

Dizinin sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşıma göre de "GönülDağı yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de TRT 1'de" yayınlanacak.

GÖNÜL DAĞI 110.BÖLÜM ÖZET

Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder.

Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir?