Gönül Dağı son bölüm tek parça, canlı izle! Gönül Dağı 95. bölüm FULL İZLE!

Gönül Dağı 95. bölümü bu akşama izleyici karşısına çıkacak. Severek takip edilen dizi her cumartesi sevenleriyle buluşuyor. Gönül Dağı 95. bölümde amcaoğulları düğünün kusursuz olması için kolları sıvar. Kenan'ın üvey kardeşinin kasabaya gelmesiyle tehlikeler başlar...

Gönül Dağı 95. bölümü izlemek isteyenler, araştırmalara başladı. TRT 1'de yayınlanan dizi her cumartesi sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sıcacık hikayesi ile ekrana kilitleyen yapımda heyecan dolu anlar yaşanıyor. Gönül Dağı 95. bölümde Selma babasını dönmeye ikna edebilecek midir? Düğünde Yaşar ve Sefer, Süslü Badegül için mani atışmasına durur.

GÖNÜL DAĞI 95. BÖLÜM FULL İZLE!

GÖNÜL DAĞI 95. BÖLÜM ÖZETİ

Gedelli'de bayram sevinci devam ederken, Kenan ve Elif'in düğünü gerçekleşecektir.

Amcaoğulları düğünün kusursuz olması için kolları sıvar. Ancak Kenan'ın üvey kardeşinin kasabaya gelmesiyle tehlikeler de peşinden gelmiştir.

Barış yerine kim tehlikeye düşecektir? Barış'ın abisine düğün hediyesi ne olacaktır? Selma, babasının evine tekrar dönmesinden dolayı üzgündür.

Selma babasını dönmeye ikna edebilecek midir? Düğünde Yaşar ve Sefer, Süslü Badegül için mani atışmasına durur. Atışmayı kim kazanacaktır?