Gönül Dağı 88. bölüm full izle! Gönül Dağı son bölüm TRT 1 ile tek parça izleme ekranı!

Gönül Dağı 88. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Sevilen dizi cumartesi akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlerken oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi bu hafta 88. bölüm ile nefesleri kesecek.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sıcacık hikayesi ile Gönül Dağı bu akşam 88. bölümü ile karşımıza çıkacak. Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu yer alıyor. Gönül Dağı 88. bölümünü izlemek isteyenler için detaylar haberimizde!

GÖNÜL DAĞI 88. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA!

GÖNÜL DAĞI 88. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selma ve Taner, Yasemin'in iftira atmasıyla kasabalılardan tepki alır. Zor zamanlar yaşayan Selma'nın kararı ne olacaktır?

Ramazan, hapiste olan babası Hüseyin'in dükkanı mühürlenince kayınpederi Münir'e tepki gösterir. Bu durum Asuman ve Ramazan'ı nasıl etkileyecek?

Veysel ve Cemile, Muammer'in arkadaşının vefat haberini alırlar. Muammer'in arkadaşının kendisinde bir emaneti olduğunu söylemesiyle ikili yola çıkarlar. Yağmur'u yolculuğa çıkmadan Dişçi Musa'ya emanet eden ikili, döndüklerinde neyle karşılaşacak?