Gönül Dağı 147. bölümü izle! TRT1 Gönül Dağı 147. bölümü izle tek parça, full HD!

Gönül Dağı, beşinci sezonunda heyecan ve dram dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. TRT 1'in sevilen dizisi, 5 Ekim Cumartesi günü 147. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek. Dizide bu hafta babası İrfan'ın yaşadığını öğrenen Taner, büyük bir şaşkınlık yaşar. Taner, henüz annesine bu durumu nasıl anlatacağını bilmezken babası Gedelli'ye çıkagelir.

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 147. bölümü TRT1 ekranlarına geliyor. Taner'in babasının yaşadığını öğrenmesinin ardından babasının Gedelli'ye gelişi kasabada işleri iyice karıştıracak. Halime kocasının yaşadığını öğrenecek mi? Taner bu beklenmedik gelişme ile nasıl başa çıkacak? Kenan ve ailesi arasındaki soğuk rüzgarlar dinecek mi? İşte Gönül Dağı 147. bölümü izleme bilgileri...

GÖNÜL DAĞI 147. BÖLÜMÜ İZLE!

HALİME, İRFAN'IN YAŞADIĞINI ÖĞRENECEK Mİ?

Babası İrfan'ın yaşadığını öğrenen Taner, büyük bir şaşkınlık yaşar. Taner, henüz annesine bu durumu nasıl anlatacağını bilmezken babası Gedelli'ye çıkagelir. İrfan, babasının sağlığını merak ettiği için kasabaya dönerken onun yaşadığını öğrenen Halime'nin İrfan'ı görüp görmeyeceği ise merak konusu.

KENAN VE AİLESİ ARASINDAKİ GERİLİM SONA ERECEK Mİ?

Bebeklerinin doğumunun ardından ailesiyle yaşadıkları sorunlar Kenan ve Elif'i zor duruma sokmuştur. Ciritçi Abdullah'ın hastalığını duyan Kenan, dedesini görmek için Taner'in evine gider. Kaya ailesiyle arasındaki soğukluk devam ederken, yeni bölümde bu gerilimin son bulup bulamayacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

KİRAZ VE SÜSLÜ BADEGÜL'ÜN MACERALARI

Kiraz, minibüsü Süslü Badegül'ü çalıştıramayınca Sefer'in yardımına başvurur. Sefer'in birkaç dakika içinde aracı çalıştırması Kiraz'ı şaşırtırken, minibüsün ilk seferinde yine bozulması işleri daha da karıştırır. Kiraz, bu durumu Sefer'in kendisine karşı bir oyun oynadığı şeklinde yorumlar ve Süslü Badegül'le ilgili Sefer'e yeni bir teklif sunar.