Gönül Dağı 146. bölüm izle full HD tek parça! Gönül Dağı 146. son bölüm izle!

Gönül Dağı 146. Bölüm izleyenleriyle buluştu. TRT1'de yayınlanan dizinin ekrana gelen son bölümünde Taner'in Ciritçi Abdullah'a söyledikleri izleyenleri duygulandırırken, Abdullah'ın bir anda yer yığılması, akıllara ''Ciritçi ölecek mi?'' sorusunu getirdi. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Gönül Dağı 146. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Gönül Dağı 146. Bölüm izle full HD tek parça!

Gönül Dağı 146. Bölümüyle izleyenleri duygulandırdı. Başrollerinde; Berk Atan Taner, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde Öykü Gürman'ın canlandırdığı karakter izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Öte yandan Güneş Toplayan Adamın "Teslim olamayan biziz hakikatimize, teslim olamayan biziz yanlışlarımıza..." sözü izleyicinin yüreğine dokundu. Gönül Dağı son bölümü izlemek isteyenler için Gönül Dağı 146. Bölüm izleme bağlantısı full HD tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI 146. BÖLÜM İZLE

"Teslim olamayan biziz hakikatimize, teslim olamayan biziz yanlışlarımıza..."

Gönül Dağı yeni bölümüyle Cumartesi saat 20.00'da TRT1'de...

GÖNÜL DAĞI 146. BÖLÜM ÖZETİ

Bozkırda bir Anadolu şehrinde yaşayan ailelerin sımsıcak hikayesini ele alan dizi Gönül Dağı'nın 146. Bölümünde Taner içine kapandığı için Selma endişelenir. Kasabanın su sıkıntısı sorunu devam etmektedir.

Ramazan ve Veysel Taner'i eski haline döndürebilmek için icat yapması gerektiğini düşünür. Amcaoğulları su motorunu nasıl yapacaktır?

Ciritçi Abdullah, oğlunun yaşadığı gerçeğiyle yüzleşirken bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sonunda Taner'e İrfan'ın yanına gitmek istediğini söyler. Ciritçi, İrfan ile karşılaştığında ne olacaktır?

Sefer, Süslü Badegül'ün devir işlemlerini yapar. Rıfat, Selami, Erkan ve Filiz Süslü Badegül'ü geri alabilmek için plan yaparlar. Süslü Badegül'ün yeni sahibi nasıl biri çıkacaktır?