Gönül Dağı 132. bölüm izle tek parça! Gönül Dağı izle kesintisiz, full HD!

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Gönül Dağı'nda bu akşam amcaoğulları deprem çalışması ile ilgili yazılım sistemi geliştirmeye karar verir. Yazılım sistemini kurmaya çalışırken zorluk yaşayan amcaoğulları ne yapacaktır?

TRT1 ekranlarının başarılı dizisi Gönül Dağı 132. bölümü ile izleyicisi ile buluşuyor. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan dizide Kaya Ailesi gelini olarak Selma, ilk iftar yemeğine bütün aileyi misafir edecektir. İftar hazırlığı sırasında neler olacaktır?

GÖNÜL DAĞI 132. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

GÖNÜL DAĞI 132. BÖLÜM ÖZETİ

Amcaoğulları deprem çalışması ile ilgili yazılım sistemi geliştirmeye karar verir. Yazılım sistemini kurmaya çalışırken zorluk yaşayan amcaoğulları ne yapacaktır?

Kaya Ailesi gelini olarak Selma, ilk iftar yemeğine bütün aileyi misafir edecektir. İftar hazırlığı sırasında neler olacaktır?

Keriman'ın dönüşüyle birlikte Selami eşine karşı yabancılık çeker. Japonya'dan misafirleri gelen Keriman'a amcaoğulları yardım eder. Ramazan'ın misafirlerden birini yanlışlıkla kaybetmesiyle neler yaşanacaktır?