Gönül Dağı 123. Bölüm izle full HD tek parça! Gönül Dağı 123. son bölüm izle!

Gönül Dağı 123. Bölüm izleyenleriyle buluştu. TRT1'de yayınlanan dizinin ekrana gelen son bölümünde Roketin ikinci kez patlamasından sonra kasabalıların evlerine zarar gelmiştir. Taner, kasabalının baskısıyla karşılaşır. Amcaoğulları bu durumda ne yapacaktır? İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Gönül Dağı 123. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Gönül Dağı 123. Bölüm izle full HD tek parça!

Gönül Dağı 123. Bölüm izleyici karşısına geçti. Başrollerinde; Berk Atan Taner, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde Elif, sağlık ocağında buldukları bebeğin yurda verilmesinden dolayı üzgündür. Kenan eşini mutlu edebilmek için ne yapacaktır? Gönül Dağı son bölümü izlemek isteyenler için Gönül Dağı 123. Bölüm izle full HD tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI 123. BÖLÜM İZLE

GÖNÜL DAĞI 123. BÖLÜM ÖZETİ

Bozkırda bir Anadolu şehrinde yaşayan ailelerin sımsıcak hikayesini ele alan dizi Gönül Dağı'nın 123. Bölümünde Roketin ikinci kez patlamasından sonra kasabalıların evlerine zarar gelmiştir. Kasabalılar amcaoğullarından şikayetçi olurlar.

Taner, bir yandan roketin patlamasının sebebini araştırırken, diğer yandan kasabalının baskısıyla karşılaşır. Amcaoğulları bu durumda ne yapacaktır?

Cemile ve Asuman, eşleri için endişelenir. Artık TVR için çalışmalarını istemezler.

Ramazan ve Veysel'in tepkisi ne olacaktır? Elif, sağlık ocağında buldukları bebeğin yurda verilmesinden dolayı üzgündür. Kenan eşini mutlu edebilmek için ne yapacaktır?