Gönül Dağı 122. bölüm izle tek parça! TRT1 Gönül Dağı son bölüm izle kesintisiz!

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olan ve yayınlandığı her gün reytinglerde zirveye yerleşen Gönül Dağı bu akşam 122. bölüm ile ekrana geliyor. Cumartesi günleri izleyici ile buluşan Gönül Dağı'nda bu hafta amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri döner. Hüseyin ve Adile'nin nikahı sonrasında beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar.

Gönül Dağı 122. bölüm bu akşam TRT1 ekranlarına geliyor. Anadolu'nun tertemiz aşklarının, unutulmaya yüz tutmuş efsanelerinin, toprak kokan hikayelerinin anlatıldığı Gönül Dağı'nda bu hafta Selma, soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kalır...

GÖNÜL DAĞI 122. BÖLÜM İZLE!

GÖNÜL DAĞI 122. BÖLÜM ÖZETİ

Amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri döner. Hüseyin ve Adile'nin nikahı sonrasında beklemedikleri bir şeyle karşılaşırlar. Neler yaşanacaktır?

Selma, soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kalır. Öğrencilerine veda etmek için okula gider.

Ali, Yusuf ve Ramazan Jr. "Selma Öğretmen'i Kurtarma Operasyonu" yapmaya karar verirler. Çocuklar, Yasemin'i takip ederken başlarına neler gelecektir?

Kenan, bebeğin gidişinden dolayı üzülen eşini mutlu edebilmek için bir plan yapar. Kenan ne yapacaktır?