Gönül Dağı 121. Bölüm izle full HD tek parça! Gönül Dağı 121. son bölüm izle!

Gönül Dağı 121. Bölümüyle ekrana geldi. TRT1'de yayınlanan dizinin ekrana gelen son bölümünde Dişçi Musa, bozkırda Ciritçi ile karşılaşır. Dişçi Musa, Ciritçi'ye birisini aradığını söyler. Ciritçi nasıl yardım edecektir? İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Gönül Dağı 121. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Gönül Dağı 121. Bölüm izle full HD tek parça!

Gönül Dağı 121. Bölüm izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde; Berk Atan Taner, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde Elif ve Kenan sağlık ocağının bahçesinde kundağa sarılmış bir bebek bulur. Bebeğin aç olduğunu anlayan ikili kimden yardım isteyecektir? Gönül Dağı son bölümü izlemek isteyenler için Gönül Dağı 121. Bölüm izle full HD tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI 121. BÖLÜM İZLE

GÖNÜL DAĞI 121. BÖLÜM ÖZETİ

Bozkırda bir Anadolu şehrinde yaşayan ailelerin sımsıcak hikayesini ele alan dizi Gönül Dağı'nın 121. Bölümünde Selma öğretmen, öğrencileri mantardan zehirlendiği için soruşturma sürecine girer. Öğretmenlik mesleği tehlikeye giren Selma üzüntüyle içine kapanır.

Taner sözlüsünün yüzünü güldürebilmek için sürpriz nişan töreni hazırlamak ister. Bu sebeple amcaoğulları, Cemile ve Asuman'dan yardım ister. Nişan töreni sırasında Selma'yı kim ziyaret edecektir?

Elif ve Kenan sağlık ocağının bahçesinde kundağa sarılmış bir bebek bulur. Bebeğin aç olduğunu anlayan ikili kimden yardım isteyecektir?

Dişçi Musa, bozkırda Ciritçi ile karşılaşır. Dişçi Musa, Ciritçi'ye birisini aradığını söyler. Ciritçi nasıl yardım edecektir? Hüseyin, nikah işlemlerini başlatmak için sevinçten havalara uçarken Adile'nin kimliğini kaybeder. Hüseyin kimliği bulabilecek midir?