Gönül Dağı 117. son bölüm izle! Gönül Dağı 117. Bölüm izle full HD tek parça!

Gönül Dağı 117. Bölüm izleyici karşısına geçti. Başrollerinde; Berk Atan Taner, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümünde amca oğulları, Muammer'in ölmeden önce vermiş olduğu bir sözü yerine getirmek için çabalar. Selami ile birlikte düğünü sorunsuz bir şekilde bitirmek isteyen Taner ve Ramazan neler yaşayacaktır? Gönül Dağı son bölümü izlemek isteyenler için Gönül Dağı 117. Bölüm izle full HD tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Gönül Dağı 117. Bölüm izleyenleriyle buluştu. TRT1'de yayınlanan dizinin ekrana gelen son bölümünde Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. Mağarada itikafa giren Ciritçi, rüyasında oğluyla ilgili ne görecektir? İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Gönül Dağı 117. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar... Gönül Dağı 117. Bölüm izle full HD tek parça!

GÖNÜL DAĞI 117. BÖLÜM İZLE

GÖNÜL DAĞI 117. BÖLÜM ÖZETİ

Bozkırda bir Anadolu şehrinde yaşayan ailelerin sımsıcak hikayesini ele alan dizi Gönül Dağı'nın 117. Bölümünde Amca oğulları, Muammer'in ölmeden önce vermiş olduğu bir sözü yerine getirmek için çabalar.

Selami ile birlikte düğünü sorunsuz bir şekilde bitirmek isteyen Taner ve Ramazan neler yaşayacaktır?

Veysel, babasının ölümü yüzünden abisi Kenan'ı suçlamaya devam eder. İkili arasında gerilim devam ederken Veysel ailesiyle evden ayrılır.

Aile büyükleri kardeşleri barıştırmak için toplandığında Elif, Muammer'in vasiyetini getirir. Vasiyette ne yazmaktadır?

Ciritçi, ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla mağaraya sığınır. Mağarada itikafa giren Ciritçi, rüyasında oğluyla ilgili ne görecektir?