Gönül Dağı 110. bölüm izle full! Gönül Dağı izle son bölüm kesintisiz!

Berk Atan'ın başrolünde yer aldığı Dönül Dağı severek takip ediliyor. Dizide bu hafta Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir?

Köprü Film imzalı, 17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan aile, dram, komedi ve romantik türündeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder.

GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜM İZLE FULL!

Gönül Dağı 111. Bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜM ÖZETİ

Roket yatırımı için TVR Havacılık'a heyet gelecektir. Amcaoğulları her şeyin hazır olduğunu zannederken roketin olmadığını fark eder.

Amcaoğulları roketi nasıl bulacaktır? Ramazan, Asuman için hayal ettiği Saz Evi'ni başka birisi kiralamıştır. Ramazan bu sorunu nasıl çözecektir? Erkan, Yeşim'in kalbini kazanmak için Filiz'den yardım ister. Filiz, Erkan'a nasıl yardım edecektir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Bozkırda bir Anadolu masalı. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesi Gönül Dağı.

Gönül Dağı aynı zamanda, izleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunuyor. Dizide, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi anlatılıyor.

Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat. Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı. Bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali Yılkı Atları.

Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük. Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı.

İzlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacaksınız.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu (Karakter)

Berk Atan (Taner)

Gülsüm Ali (Dilek)

Ecem Özkaya (Zahide)

Ferdi Sancar (Sefer)

Ali Düşenkalkar (Muammer)

Erdal Cindoruk (Hüseyin)

Gülhan Tekin (Gülşen)

Feyza Işık (Döndü)

Ege Aydan (Başkan)

Eser Eyüboğlu (Selami)

Cihat Süvarioğlu (Ramazan)

Semih Ertürk (Veysel)

Nazlı Pınar Kaya (Cemile)

Şebnem Dilligil

Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah)

Nuri Gökaşan (Musa)

Hüseyin Sevimli

Çiğdem Aygün (Keriman)

Zümre Meğreli (Hemşire Elif)