Gönül Dağı 105. bölüm izle tek parça! Gönül Dağı son bölüm izle kesintisiz, full!

2 sezon boyunca Cumartesi günlerinin yıldızı olan ve izleyici sayısını sürekli artıran Gönül Dağı yeni sezonu geçtiğimiz hafta başladı. Gönül Dağı 105. bölümünde bu akşam Taner, Veysel ve Ramazan, roket incelemesi için gelen heyeti Gedelli'de misafir ederler. Roket atışının gerçekleşeceği anda Taner bir şey fark eder. Atış gerçekleşecek midir?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 105. bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı'nda bu akşam Cemile ve Veysel, yıllardır hayal kurdukları bir şeye sahip olurlar. Hayalleri gerçekleştiği an Veysel'in başına ne gelecektir?

GÖNÜL DAĞI 105. BÖLÜM İZLE!

GÖNÜL DAĞI 105. BÖLÜM ÖZETİ

Taner, Veysel ve Ramazan, roket incelemesi için gelen heyeti Gedelli'de misafir ederler. Roket atışının gerçekleşeceği anda Taner bir şey fark eder. Atış gerçekleşecek midir?

Cemile ve Veysel, yıllardır hayal kurdukları bir şeye sahip olurlar. Hayalleri gerçekleştiği an Veysel'in başına ne gelecektir?

Ramazan, Asuman'ın kendisinden gizli yaptığı bir şeyi öğrenir. Ramazan'ın tepkisi ne olacaktır?

Leyla, Ali'nin Selma'ya olan bağını fark eder. Selma, annesinin söylediklerinden sonra bir karar verir. Selma, Taner'e ne söyleyecektir?