Göbek yağlarını cayır cayır yakan 6 süper besin! Diyetine eklemeyen pişman oluyor

Yazın yaklaşmasıyla diyet yaparak kilo vermek isteyenler için karın ve bel bölgesinde biriken yağlar görünüş ve sağlık açısından sorun olabiliyor. Kilo vermeye yardımcı besinler merak ediliyor. İşte diyet listelerine eklenmesi gereken göbek yağlarını yakan 6 süper besin...

Posta

Göbek yağlarından korunmak için her gün beslenmenize eklemeniz gereken bir kaç süper gıdalar var. İşte kilo verme ve yağ yakma sürecinde herkesin tüketmesi gereken destekleyici besinler...

Posta'da yer alan habere göre, aşırı göbek yağı sağlık ve esenlik için aşırı tehdit oluşturabilir ve bunu kontrol altında tutmak için beslenmenize yağ yakıcı özellikleriyle bilinen, göbek çevresindeki inatçı yoğlarla savaşmanızı kolaylaştıracak gıdalar ekleyerek yağ fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

GÖBEK YAĞLARINI YAKAN 6 SÜPER BESİN

1- ACI BİBER

Acı biber inatçı göbek yağlarından korunmak için her daim sofranızda olması gereken bir besin. Pul biber, taze acı biber metabolizma hızınızı 1-2 saat boyunca 4 kat artırabilir.

Her gün küçük bir miktar acı biber tüketerek, göbek yağlarından kurtulun. Spordan 1-2 saat önce tüketerek daha çok yağ yakabilirsiniz.

Lokman Hekim reçetesi! Bunu içen grip olmuyor...

2- KAKAO

Flavonoidler, kalbe ve beyne fayda sağlayan bitki bazlı kimyasallardır. Kakao tüketimi beyinde serotonin üretimini teşvik eder ve dolayısıyla ruh halini iyileştirir. Ruh halindeki bir iyileşme iştahı bastırmaya yardımcı olur ve bu nedenle göbekten kilo vermeye yardımcı olur.

İbn-i Sina 1000 yıl önceden uyardı! Yemekten sonra sakın bunu yapmayın

3- ZERDEÇAL

Curcumin, zerdeçalda bulunan ve karaciğerdeki toksinlerin atılmasına yardımcı olan ve karaciğerin yağ azaltmadaki etkinliğini artıran bir antioksidandır. Zerdeçal, yağ yakımı etkileriyle bilinen oldukça şifalı bir baharattır.

Taylan Kümeli'den 1 haftada 4 kilo verdiren diyet listesi! Sağlıklı besinlerle hızla zayıflatıyor

4- DAHA ÇOK BAHARAT

Baharatlar, içeriğindeki yüksek vitamin ve mineral oranlarının yanı sıra bir çok faydalı bileşene sahiptir. Baharatlar, yiyeceklerin sindirimine ve emilimine yardımcı olur ve daha az yağ depolanması nedeniyle kilo vermeyi kolaylaştırır. Buna ek olarak, kahvaltıdan önce bir kaşık dolusu karambol tohumu çiğnemek sizin için harikalar yaratabilir.

Gürkan Kubilay'dan 2 ayda 10 kilo verdiren diyet! Aç kalmadan zayıflatıyor

5- BİTKİ ÇAYLARI

Bitki çayları göbek yağlarıyla savaşmanızı kolaylaştırır. Biberiye çayı, kekik çayı, karanfil çayı ve tabi ki yeşil çay yağ yakma konusunda sizin sadık yardımcılarınızdır.

Yeşil çay içmek, metabolizmamızı hızlandıran ve hızlı kilo vermemize yardımcı olan antioksidanlar ve kafein içerdiğinden visseral yağları hızla kaybetmenize yardımcı olabilir. Yeşil çay ayrıca açlık hissini bastırır ve iştahı hafifletmeye yardımcı olur. Günde üç fincan yeşil çay, vücuda gerekli miktarda antioksidan sağlamak için yeterlidir. Çok fazla yeşil çay tüketimi için alımınızı izlediğinizden emin olun, kafein içeriği göz önüne alındığında uykusuzluğa da yol açabilir.

Ayça Kaya'dan 7 günlük diyet listesi! İncelirken kan değeriniz düşmesin

6- AVOKADO

Avokado, kalori ve yağ bakımından zengin olmasına rağmen, açlığı azaltmaya yardımcı olan ve daha uzun süre tok hissetmemizi sağlayan çözünür lif bakımından zengindir.

Araştırmalar ayrıca avokadonun kadınlarda karın yağını nasıl eşit bir şekilde dağıttığını ve böylece daha sağlıklı bir vücut elde etmelerine yardımcı olduğunu kaydetti. Her gün bir porsiyon avokado tüketmek yağlardan kurtulmanın yanı sıra kilo yönetiminde son derece yardımcı olabilir.

Canan Karatay'dan Karatay diyeti! Bu besinler tamamen yasak...