Gizli belgeler ortaya çıktı! Savaş gemisinde UFO alarmı!

ABD askeri belgeleri tüm dünyayı ayağa kaldıran bir görüntüyü ortaya çıkardı. Buna göre ABD donanmasına ait saldırı gemisi USS Keaserge'nin üzerinde uçan ve tanımlanamayan iki parlak ışık huzmesinin görüldüğü ifade edildi. UFO ile ilişkilendirilen ışık toplarının ABD gizli belgelerinde olduğu açıklandı.

Sabah

ABD'nin gizli belgeleri ifşa oldu. ABD'ye ait saldırı gemisi USS Keasarge'ye ait bir görselin üzerindeki iki gizemli ışık topu görüldü.

Söz konusu ışık toplarının UFO olduğunu düşünülüyor. Belgelerde, ışıklar geminin sol tarafından görülüyor.

Ancak belgelerin devamında ise ışık toplarının hareket ederek geminin çevresinde dağıldığı ifade edildi.

Yani belgelerde, çiftli ışığın iskele tarafında nasıl göründüğü, daha sonra birinin sağa doğru hareket ettiğini ve geminin pruvasına doğru ilerlediği söylendi.

Dosyalarda söz konusu cisimler için UFO ya da daha yaygın kullanım ile 'tanımlanamayan hava olaylarına' atıf yapıldığı ifade edildi.

Nesnelerin gece güverte nöbetçisi tarafından keşfediliği iddia edildi. Ayrıca gemi mürettabatı tarafından da bir video çekildiği söyleniyıor - ancak henüz bu video ortaya çıkartılamadı.

Gemideki denizcilerin ise ilk başta açıklanamayan nesnelerin yeni drone karşıtı silahlar için sürpriz bir eğitim olduğunu düşünüdüğü ifade edildi.

Ayrıca, geminin pruvasına yerleştirilmiş Hafif Deniz Hava Savunma Entegre Sistemi tarafından UFO'ların nasıl gözlemlendiği de detaylı olarak anlatılmış.

Aslında bu sistem normalde öldürme için kullanılıyor, ancak bu defa inceleme için kullanılmış.

Belgelerde söz konusu sistemin UFO'lara karşı etkisiz olduğu düşünüldüğü de ifade ediliyor.

Belgeleri ele geçirenler, ABD Deniz Piyadaleri'nden belgeleri istediğinde "Böyle bir kayıt bulunamadı" cevabını aldıklarını dile getirdiler.

Görüntülerin ayrıca USS Keasarga tarafından çekildiği söylendi. Ancak şu an için görüntüler ABD tarafından kilitlenmiş durumda.

Görüntülerin yayılmasının ardından ise ABD'nin resmi sisteminden görüntüleri doğrulayan görseller kaldırıldı.

Türk mühendisleri tasarladı... Tarih netleşti: "Yarasa" geliyor

Yunan oyunu deşifre oldu! Komşunun ikiyüzlülüğü

Türkiye Yunanistan'ı uyardı: Blöf yapmıyoruz

Rusya ve ABD Türkiye'nin ardından geliyor... Tonu 40 bin dolar: Bir ilk olacak

Türkiye'den harekat mesajı: Elimiz kolumuz bağlı kalamaz

Teröristlerin korkulu rüyası oldular... Gündüz "kartal" gece "yarasa"