Gizli Bahçe 1. bölüm izle! Now Gizli Bahçe ilk bölüm izle full HD!

NOW'ın, yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in paylaştığı yeni dizisi “Gizli Bahçe” bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dizide Nazlı, oğlu Memo'yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo'nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo'ya sahip çıkmak için peşlerine düşer...

Büyük bir merakla beklenen Gizli Bahçe ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dizide Murat Yıldırım ünlü bir mimar olan Demir Akçınar'a, güzel oyuncu Ebru Şahin ise genç bir anne olan Nazlı Orman karakterine hayat veriyor. Vefat eden ağabeyinin bir oğlu olduğunu öğrenen Demir Akçınar'ın , Memo'nun annesi Nazlı'dan velayetini almak için başlattığı savaşı konu alan dizi gizem ve sırlarla dolu dünyasıyla izleyiciyi ekrana bağlayacak...

GİZLİ BAHÇE 1. BÖLÜM İZLE!

GİZLİ BAHÇE 1. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı, oğlu Memo'yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Evinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında tehlikeli bir iş teklifini kabul eder.

Memo'nun güçlü ve zengin amcası Demir ise, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince harekete geçer. Nazlı'nın mesleğini öğrendiğinde Memo'yu alabilmek için velayet davası açar. Kanıt toplamak için gerçek kimliğini saklayarak Nazlı'yla buluşur.

Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı'nın ise daha büyük bir sırrı vardır.

Gizli Bahçe ilk bölümüyle 15 Ekim Salı saat 20.00'de NOW'da!

HİKAYE

Nazlı, oğlu Memo'yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo'nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo'ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı'nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo'yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır. Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir'in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Nazlı ve Demir, Memo'nun iyiliği için savaşırken Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

KÜNYE

TÜR : DRAMA

YAPIM: TMC Film

YAPIMCI: EROL AVCI

GENEL KOORDİNATÖR: ENGİN SARIAL

YÖNETMEN: RECAİ KARAGÖZ

SENARYO: EMRE ÖZDÜR & HAZAR KOZİCE