Gelinim Mutftakta'da bugün kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutftakta 7 Nisan puan durumu nasıl?

Gelinim Mutftakta'da haftanın birincisi bugün seçilecek. Gelinler lezzetli tarifler yapacak ve kayınvalideler puan verecek. Bugün haftalık puanlar toplanacak, birinci olan ve elenen isim netleşecek. Gelinim Mutftakta'da bugün kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutftakta 7 Nisan puan durumu nasıl?

Hafta boyunca büyük mücadelenin yaşandığı Gelinim Mutftakta'da bugün heyecan dorukta. Gelinler arasında gerçekleşen mücadele izleyici karşısına çıkıyor. Bir isim bugün yapılan değerlendirmenin ardından birinci seçilecek. Gelinim Mutftakta'da bugün kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutftakta 7 Nisan puan durumu nasıl?

GELİNİM MUTFTAKTA'DA BUGÜN KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutftakta'da bugün kazanan ve elenen isim belli oldu. Bu hafta Gelinim Mutfakta'da en düşük puanı Hatice aldı. Fakat Nursel Ergin rejiye baskıda bulundu ve elenmemesini talep etti. Hatice 1 hafta daha izleyici karşısına çıkacak.

GELİNİM MUTFTAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Hatice ve Özlem eleme potasındalar!

Hafta finalinde yer yerinden oynayacak. İki önemli isim elenmenin eşiğine geliyor. Hafta puanlarında düşük alan Hatice ile Özlem, bu hafta eleme potasına giriyor.