16 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı, bilezikleri kim aldı?

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen yarışma programı tüm hızıyla devam ediyor. Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın final heyecanı yaşanıyor. Bir isim aldığı puanlar doğrultusunda altın bilezikleri koluna takacak. Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı, bilezikleri kim aldı? 16 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu ile gün birincisi kim?

Kanal D'nin uzun soluklu yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta'da gün birincisi ve haftanın birincisi seçilecek. 4 gelin lezzetli yemekler yapıyor. Puanlama kayınvalidelere kalıyor. Gelinini bulan en yüksek puanı veriyor. Gelinim Mutfakta bu hafta kim kazandı, bilezikleri kim aldı? 16 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu ile gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta'da hafanın en yüksek puanını 63 puanla Rabia oldu. Yeni yarışmacı olmasına rağmen tam 7 bileziği ve çeyrek altını kazanan Rabia haftanın finalini tamamladı.

Gelinim Mutfakta 1070 bölümde Hatice ve Zeynep elendi mi? 13 Ocak Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMU NASIL?

Hatice: 47

Zeynep: 47

Rabia: 63

Özlem: 55

DÜN GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelin Rabia oldu. Yeni yarışmacı Rabia haftanın son gününe yaklaşırken önemli bir puanla günü noktaladı.