Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci seçildi? Gelinim Mutfakta 11 Ocak kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 11 Ocak kazananı hakkında detaylar merak konusu oldu. Ekranların severek takip edilen yemek yarışmasında heyecan her gün katlanarak artıyor. Bir isim yaptığı lezzetli yemeğe göre birinci seçiliyor? Peki, Gelinim Mutfakta 11 Ocak kim kazandı? Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci seçildi?

Gelinim Mutfakta 11 Ocak kim kazandı? Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci seçildi? soruları yoğun olarak araştırılıyor. Kanal D'nin ilgi ile takip edilen yemek programında gelinler kayınvalidelerden yüksek puan almak için mücadele veriyor. Kazanan çeyrek altını yakasına takıyor. Gelinim Mutfakta 11 Ocak kim kazandı? Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci seçildi?

GELİNİM MUTFAKTA 11 OCAK KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 11 Ocak kazanan ismi belli oldu. Gelinim Mutfakta gün birincisi Özlem olarak seçildi. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan Özlem aynı zamanda çeyrek altını da kazandı. Haftanın üçüncü gününde Özlem önemli bir puanla günü avantajlı bitirdi. Zeynep ise tavukları fırından çıkarıp sosa bulamadığı için, -2 ceza puanı alarak puanının düşmesine neden oldu.

GELİNİM MUTFAKTA DERYA NEDEN YOK?

Diskalifiye edilen yarışmacılar hakkında Nursel Ergin şu açıklamayı yaptı:

"Tüm kusur Birgül hanımda. Birgül hanım dün çekimden sonra yarışma ahlakına aykırı ahlakına aykırı hareket etmekten dolayı, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edildi."

Derya'nın yerine gelen yeni yarışmacı ise eski yarışmacılardan gelin Özlem Argün , kayınvalide Nurten Argün oldu.