Uyuma şekliniz karakter analizini çıkartıyor! Geceleri hangi pozisyonda uyuyorsunuz?

Uyku, insan vücudunun en temel ihtiyaçlarından bir tanesidir. Her gün 8 saat uyuyan bir kişi ortalama olarak hayatının 3'te 1'ini uyuyarak geçirir. Uyuyuş şekli ise kişilik analizi ile ilgili önemli bilgiler verir. Uyku testi ve uyuma şekli karakter analizinizi fark etmenize yardımcı oluyor.

Kişilik testleri insanların kişilik ve karakter analizini yapmak için son dönemde oldukça popüler hale geldi. Ortaya çıkan yeni test ise uykuyla ilgili. İnsan hayatının büyük bir bölümünü oluşturan uyku, yeme-içme kadar önemli bir ihtiyaç. Sağlıklı uyku almayan kişiler birçok problemle karşı karşıya geliyor.

UYKU POZİSYONUNA GÖRE...

Geceleri uyuma şekli ve pozisyonu da insanlar arasındaki farklılıkları ortaya koyuyor. . Ortalama bir insanın hayatının üçte birini uykuda geçirdiği düşünüldüğünde ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılıyor.

Dünyanın her yerindeki uyku psikologları ve uzmanları, uyku pozisyonlarımız ile kişiliğimiz arasındaki bağlantıyı kurmak için çeşitli çalışmalar yaptılar. Genellikle nasıl uyuduğumuza dikkat etmesek de, yatakta en sevdiğimiz yere kıvrılırız. Peki siz hangi pozisyonda uyuyorsunuz?

İşte uyuma pozisyonuna göre kişilik testi...