Müzik yasağı kalktı mı? Gece 12'den sonra müzik yasağı kalkacak mı?

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle gece 12'den sonra müzik yasağı kuralı getirilmişti. Azalan vaka sayıları ve birçok önlemin kaldırılması nedeniyle hayat normale dönerken akıllara “Gece 12'den sonra müzik yasağı kalkacak mı?” sorusu geldi. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Peki, Müzik yasağı kalktı mı?

Gece 12'den sonra müzik yasağının kalkıp kalkmayacağı gündemin öne çıkan konularından bir tanesi oldu. Küresel bir kapanmaya ve yasaklara sebep olan koronavirüs pandemisi nedeniyle getirilen gece 12'den sonra müzik yasağı son dönemde azalan vaka sayıları ve kalkan tedbirler nedeniyle gündeme geldi. Peki, Gece 12den sonra müzik yasağı kalktı mı?

GECE 12'DEN SONRA MÜZİK YASAĞI KALKACAK MI?

Gece 12Den sonra müzik yasağı kalkacak mı sorusuna İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yanıt verdi. Soylu: "Türkiye pandemiyle ilgili çok önemli tedbirler aldı. Türkiye netice itibarıyla önemli bir bölümünü geride bıraktık. Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışma yapıyoruz, bu çalışmanın sonucunu paylaşacağız. Teknik ekiplerimiz çalışıyor, ses, desibel nasıl olacak? Bize bir öneri getirecekler ve bunu değerlendireceğiz" ifadelerine yer verdi.