Gebelik sürecinde setlere devam eden ünlü isimler! 9 ayı çalışarak geçirdiler

Eda Ece, Aslı Enver, Fahriye Evcen ve Ezgi Mola gebelik süreçlerini setlerden uzak geçirmeyi seçmiş ve projelere ara vermişlerdi. Ancak onlar gibi bu kararı almayan, hem çalışıp hem de gebelik süreçlerini yaşayan pek çok kadın oyuncu bulunuyor. Peki o isimler kimler?

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Aslı Enver, Eda Ece, Ezgi Mola ve Fahriye Evcen gibi pek çok isim, çalıştıkları proje döneminden sonra hamilelik sürecini geçirmeyi tercih ediyor ancak bu dönemini çalışırken yaşayanlar da var. Ekranda rollerini yaparken aynı zamanda gebelik dönemlerini de geçiren isimler bulunuyor. Peki o isimler kim ve hangi projelerde gebelik dönemlerini geçirdiler?

İNCİ TÜRKAY - SİHİRLİ ANNEM

İnci Türkay, Sihirli Annem dizisinde 9 aylık hamile sürecinin tamamını geçirmişti. Sezon finalinde ayrılmış ve kısa bir ara sürecinde yerine Emine Ün oynamıştı. Ancak bu hamilelik dönemi senaryoya eklenmemişti. Yani Betüş karakteri de hikaye gereği hamile olarak gösterilmemişti.

ZUHAL TOPAL - AVRUPA AVRUPA

Zuhal Topal, Avrupa Avrupa dizisinde 9 aylık hamile sürecinin tamamında oynamıştı. Bu durum hikayeye de yansıtılmış ve oynadığı Nermin karakteri de ikiz hamilesi olarak gösterilmişti.

SELDA ÖZBEK - SELENA

Selda Özbek, Selena dizisininde 9 aylık hamile sürecinde rol almıştı. Bu durum hikayeye de yansıtılmış ve Özbek'in oynadığı Aslı karakteri de senaryo gereği hamile olarak gösterilmişti.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY - KURULUŞ OSMAN

Yıldız Çağrı Atiksoy şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde oynuyor. Hamile olan Atiksoy'un bu durumu, senaryoya yansıtılmadı.

ÖZGE ÖZDER - SAKADAKATSİZ

Özge Özder, Sadakatsiz dizisinde 9 aylık hamile sürecini geçirmişti. Doğuma yakın bir dönemde ise diziye bir süreliğine ara vermiş ancak sonra geri dönmüştü.