Gaddar 10. bölüm 1. fragman | Gaddar 10. bölümde neler olacak?

Now Tv ekranlarında yayınlanan Gaddar cuma akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın yer aldığı dizide olayların ardı arkası kesilmiyor. Gaddar Leyla'nın derdine düşmüşken, diğer yandan Ekber Baltacı'nın da işini bitirmeye çalışıyor. Tam namluyu Ekber'in alnına uzatan Dağhan, Aydan'ın onların elinde olduğunu öğrendi. Bu yüzden Ekber'i vuramadı. Peki, Dağhan, Aydan'ı bulabilecek mi? Gaddar fragmanı çıktı mı?

Gaddar 10. bölüm 1. fragmanı dizi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Gaddar'ın cuma günü ekrana gelen 9. bölümünde Ekber Baltacı, Aydan'ı alıkoymuştu. Dağhan, tam planladıkları şekilde Ekber'i vuracaktı ki Aydan'ın yılan tarafından ısırıldığını öğrendi. Ekber kendisini vurursa onu bir daha asla bulamayacağını söyledi. Aydan'ı ıssız bir ağaçlık arazide bıraktılar. Peki, Dağhan, Aydan'ı bulabilecek mi? Gaddar fragmanı çıktı mı?

GADDAR 10. BÖLÜM 1. FRAGMAN ÇIKTI

Gaddar'ın cuma günü ekrana gelen 9. bölümünde Ekber Baltacı, Aydan'ı alıkoymuştu. Dağhan, tam planladıkları şekilde Ekber'i vuracaktı ki Aydan'ın yılan tarafından ısırıldığını öğrendi. Ekber kendisini vurursa onu bir daha asla bulamayacağını söyledi. Aydan'ı ıssız bir ağaçlık arazide bıraktılar.

Gaddar 10. bölüm 1. fragman izlemek için tıklayın.

GADDAR 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leylâ, gözlerinin önünde Dağhan'ın adamları öldürmesi üzerine ondan korkmaya ve güvendiği bu adamın kim olduğunu sorgulamaya başladı.

Bulduğu ilk fırsatta Dağhan'ın elinden kurtuldu. Bilgisayarı bulmadan bu işten kurtulamayacağını anlayınca babasının güvendiği bir dostundan bilgi almaya gitti.

Yardım için çaldığı o kapı da başına yeni belalar açıldı. Dağhan Müdür'ün de desteğiyle Leylâ'yı bulabilmek için uğraştı.

Enver'in tutuklanmasıyla evde olaylar giderek büyüdü. İnsanlara rezil olmak bir yana Davut kızının hayatından şüphe duyduğu için artık evlilik işinden tamamen vazgeçti ve Yağmur'u da buna ikna etmeye çalıştı. Bu mevzu Fatma ve Davut arasındaki ihanet gerginliğinin de harlanmasına neden oldu. Enver hapse düşmekten kurtulmak için babasına karşı son kozunu kullandı.

Oya ve Ekber arasında düğünde kurulan yakınlık artarak devam etti. Bu yakınlık Enver'in dikkatini çekince Aydan'dan babasının açığını bulabilmek amacıyla yardım istedi.

Dağhan ve Enver güçlerini birleştirip Ekber Baltacı'yı öldürebilmek için plan yaptı. Gürkan elindeki kanıtlarla Dağhan'a dair bir iz bulmak için Leylâ'nın peşine düştü. Onun da vasıtasıyla babasının ölümünü araştırmaya başladı.