Giresun, Ordu fındık kilo fiyatları ne zaman açıklanacak? Fındık fiyatları 2022 ne kadar, kaç TL oldu?

Karadeniz bölgesinin önemli geçim kaynaklarından birisi olan fındık fiyatlarının açıklanacağı tarih son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Üreticiler bu kapsamda fiyatların açıklanacağı tarihe odaklandı. Peki, fındık fiyatları 2022 ne kadar, kaç TL oldu? Giresun, Ordu fındık kilo fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler

Fındık fiyatları hakkında yapılan araştırmalar son günlerde yükselişe geçti. Binlerce üretici fiyatların ne zaman açıklanacağını merak ederek araştırma yapıyor. Peki, fındık fiyatları 2022 ne kadar, kaç TL oldu? Giresun, Ordu fındık kilo fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler

FINDIK FİYATLARI 2022 NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Fındık fiyatları henüz belli olmadı. Konu hakkında son dakika gelişmesi yaşanırsa haberimizde yer alacaktır.

GİRESUN, ORDU FINDIK KİLO FİYATLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Temmuz Cumartesi Ordu'ya gelecek ve Altınordu Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar ile buluşacak.

Başkan Erdoğan, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynaklarından birisi olan ve Türkiye'de en çok Ordu'da üretimi yapılan fındığın fiyatını burada açıklayacak.

2021 YILINDA FINDIK FİYATLARI NE KADARDI?

'Fındık alım fiyatımız yüzde 50 sağlam iç esasına göre, Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira, Levant kalite fındık için ise kilogram başına 26,5 liraydı.

Çiftçilere alan bazlı mazot ve gübre desteğini de kilogramda 2 lira olarak veriliyordu. TMO'nun fındık alım fiyatı nihai olarak fındık fiyatları kilogramda 29,5 lira ile 30 lira arasında gerçekleşiyordu.